asshole-posters

Slik kjenner du igjen en drittsekk

I mitt forrige innlegg skrev jeg om “spise kaken men fortsatt spare en bit – typen” som jeg har selv sløset flere år av mitt liv på. En type som ikke vil ha et seriøst forhold men som fortsatt holder deg varm for selskap og intimitet. Det kan jo faktisk være at typen virkelig liker deg men er for redd for store følelser og beslutninger. Uansett hva annledningen er så må du få vite hva det er som gjelder. Fordi at denne drittsekken kan gjøre deg gal. Personen kan fortsette i all uendelighet uten å bestemme seg så derfor må du (ja DU!) ta kontrollen over situasjonen. Det er din tid og dine følelser du investerer i. Du burde i allefall få noen slags avkastning for det.

Slik kjenner du igjen en drittsekk: 

1.) Drittsekken gjør alt for å slippe å møte din familie og venner og så fort en høytid som nytt år, jul eller sommer kommer så har drittsekken allerede booket egne planer. Uten å høre med deg først.

2.) Drittsekken vil aldri prate om fremtiden med deg. Hvorfor? Ja, fordi at du ikke finnes i den.
3.) Drittsekken treffer heller sine venner enn deg ni av ti ganger. Ditt selskap duger bare når det ikke skjer noe bedre på skjemaet. Det er alltid koselig å se en film og spise pizza, men drittsekken kommer ikkte til å anstrenge seg så mye mer enn det.
4.) Ordet ”parmiddag” får  drittsekken til å kaldsvette.

5.) Han/hun legger aldri opp noen bilder av dere to sammen på sosiale medier og forholdsstatusen på Facebook er forsettlig satt som “singel”.

6.) Drittsekken skifter humør som en tenåring i puberteten. På kvelden er personen kjempe søt og romantisk men neste morgen så legger personen knappt merke til deg. Du lever på de få stundene når drittsekken viser sine fine sider.

7.) Personen kan også forsvinne fra verden i et par dager uten å ta telefonen og ha en dårlig unnskyldning om at “batteriet ladet ut”.

8.) Dine venner har begynt å sette et spørsmålstegn på forholdet deres og du merker at du forsvarer drittsekkens oppførsel for at du innerst inne skammer deg. “Vi har det kjempe bra når det bare er oss to” er en setning som du har sagt altfor mange ganger.

Altså: Om personen sier at ” han/hun ikke er klar for et forhold men vil fortsatt ses” så må du ikke lure deg selv. NEI, personen kommer ikke til å bli forelsket i deg etter å ha datet i 8 måneder. Det skulle allerede ha skjedd. Er du klar for å fortsette å dele din hverdag og seng med en person som aldri kommer til å bli forelsket i deg? Om svaret er nei så må du avslutte forholdet nå. Tough shit. Gir drittsekken deg dobbelt signaler? Kanskje til og med sier at han/hun elsker deg, men fortsetter å oppføre seg på måten som tyder på det motsatte? Da gjelder det å undersøke deg selv. Hvor mye kan du holde ut med? Hvor lenge orker DU  å vente på noen som ikke kan bestemme seg? Forhåpentligvis er svaret ” ikke mer” og “ikke et minutt til.” Siden så kan du gjøre noe med saken.

Anime-Couple-dakaroth-30798972-665-499 Hva syntes dere? Har noen av dere klart å “forandre” en drittsekk? Eller har dere en gang selv vært den personen? There are no comments

Add yours