löö

10 datingtips for mars

Vinteren en endelig over (ja, sånn er det) og det er på tide å dra seg ut av sitt trøtte vinter rede og bli pigg av følelsen av vår istedenfor.  Her kommer 10 morsomme datingsaktiviteter for mars (og resten av våren så klart). 

1. Sykkeltur!

Lei en sykkel og ta med din date på en tur i byen. Vis dine favorittsteder og stopp for en hyggelig kaffepause.

tumblr_lyrubmaNO71rog6q9o1_500_large

2. Gå på fotballkamp 
Er dere begge sportsinteresserte så er fotballkamp en perfekt og avslappende aktivitet som dere kan gå på sammen. Dere kan klemme på hverandre når det blir mål og etterpå så har dere noe å snakke om.

3. Fotografer mer
Har dere begge interesse for foto så kan dere gå ut på en fotoutflukt. Dra til et spennende miljø og fotografer naturen, menneskene – og hverandre.

4. Start våren med en piknik
Okay, det er kanskje litt for kaldt for en tradisjonell piknik ute på gresset, men om dere tar med varme tepper og kler dere varmt så blir utrolig koselig! Slå dere ned i en hyggelig park og nyt av vårens første solstråler.

picnic dejt tips

5. Dra til dyreparken
Dyr har en spesiell påvirkning på oss som får oss til å mykne opp og bli glade. Dra til en dyrepark og gå rundt på en solfyllt vårdag. Romantisk og koselig.

6. Bestig et fjell
Dra til en vakker utsiktsplass på for eksempel et fjell eller en bakke. Se på det som et prosjekt om å finne den vakreste plassen og slå dere ned og spis en medbrakt piknik.

7. Ballongflygning
Dette kan faktisk være litt pompøst å foreslå på første date, men en ballongflygningstur er fortsatt høyden (!) av romantikk. Pakk med en flaske musserende og gjerne planlegg daten med en solnedgang.

8. Gå på loppemarked
Ta daten din under armen og gå på et loppemarked. Finn fine skatter og le av alle de rare tingene som finns til salgs.

loppis dejt

9. Minigolf
På en solfyllt dag passer minigolf superbra som en første date. Dere får gjøre en aktivitet som gjør at dere slipper å sitte og stirre på hverandre, og det er både lettvint og kult.

10. Ta en ridetur!
Mange gårder og staller ordner guidede rideturer, både for den erfarne rytteren og den som aldri har sittet på en hest tidligere. En tur i skogen på hestryggen er en herlig date for deg som liker dyr og natur. Etterpå kommer dere til å være øm i kroppen men fortsatt ha noe å le av og prate om.

häst dejt



There are no comments

Add yours