Om HappyPancake.no

Nettdating blir stadig mer populært. Og dyrere. Det var det vi konstaterte når vi besluttet oss for å starte Happy Pancake. På alle (nåja..) andre markeder bruker ting å bli billigere i takt med økt konkurranse og flere produkter. Og nettdating har blitt veldig populært, men ikke så mye har skjedd med prisen. Det tenkte vi å endre på med Happy Pancake.

Vi vil være en god nettdatingside, med alle de funksjoner som du forventer deg av en slik side, men du skal IKKE betale noe. Og da mener vi helt gratis. Ingenting på Happy Pancake skal koste penger. Det handler ikke bare om “gratis registrering” som en kan gjøre de fleste andre steder, men alt skal være gratis. Du skal både kunne finne og kontakte den du er interessert av uten at det koster penger. Vi synes det er en bra ide, og forhåpentligvis synes du også dette.

Siden vi vil at Happy Pancake skal være et kult sted å være medlem, kommer vi også til å jobbe for å holde Happy Pancake ren for innhold som ikke hører hjemme på en nettdatingside. Vi kontrollerer alle tekster og bilder før de publiseres og som medlem for du gjerne hjelpe oss med å tipse oss om du finner innhold og personer som ikke burde finnes på Happy Pancake.
Så om du heller ikke synes det burde koste penger å date – velkommen til Happy Pancake!

Happy Pancake drives og eies av Happy Pancake AB, 556850-4137.

Postadresse:
Happy Pancake AB
Box 38137
104 62 Stockholm
E-postadress: info@happypancake.com


There are no comments

Add yours