67349c86218f306176f0d793754c2772

Fake it till you make it

Jeg er morgengretten, kommer ofte for sent, er hypokondrisk og litt nevrotisk. Dessuten hater jeg å rydde, peller meg ofte i nesen, prater i søvne og er tonedød. Det er ikke noe jeg viser frem på en første date. Ikke engang på femte daten. Men i mine forhold har jeg ikke kunnet skjule mine dårlige sider, å være seg selv om jeg vil eller ikke. Min partner har akseptert dem og elsker hele meg som en pakkeløsning. Det bra med det dårlige.

Det jeg vil komme frem til er at på den samme måten som vi skjerper oss for et jobbintervju er det også viktig å vise sine beste sider når man starter å date en ny person. Å være alltid hundre prosent ærlig og si hva man syntes og tenker kan høres ut som fine egenskaper, men ikke om du vil få noen til å bli forelsket i deg. I begynnelsen har man ikke så veldig mange feiltak på seg før man kommer til å ødelegge det. Det er helt enkelt ikke så sexy å treffe en person som velter ut med sine problemer med en gang. Kanskje hører jeg litt kynisk ut men jeg tror at det tar tid å like noen så mye at man vil “ta hånd om” noen andres bagasje.

Først finnes det bare en attraksjon, sommerfulger i magen og forelskelse. Man syntes at personen virker spennende og man vil lære å kjenne den bedre. Det skal bare være herlig og kult i begynnelsen. Før eller senere kommer de dårlige sidene å slippe igjennom, men forhåpentligvis er båndet og følelsene mellom dere da tilstrekkelig sterke slik at dere kommer over det.

Du må la tiden vise nok av dine gode sider for å veie opp for de dårlige, istedenfor å kvele noen med din bagasje altfor tidlig. Vi alle drømmer om å treffe noen som aksepterer oss akkurat som vi er, men for å komme dit må du kanskje skjule dine dårlige sider for en stund. Fake it till you make it.

nätdejting happy pancakeThere are no comments

Add yours