stop

7 tegn på at du (definitivt) er for kresen når det kommer til dating

I tirsdags innlegg skrev vi et oppmerksomt innlegg på temaet “Er du for kresen?” Her kommer listen som får deg definitivt til å vite! 

Ps! Ta det hele med en nype salt (og et glass tequila). 

 

1. Du leter etter noen som er en kombinasjon av Brad Pitt/Angelina Jolie’s kropp og Einsteins hjerne.

brad 2teste+einstein1_7

2. Du syntes at dine egne feil (som at du alltid kommer for sent, blir et mønster når du er sulten og at du iblandt glemmer å vaske håret på en uke) er litt sjarmerende; men kan ikke akseptere at din date ikke vet hvordan man stryker en skjorte ordentlig.

brittan

3.Dine venner ser spørrende ut når du forteller om den siste KATASTROFALE daten du var på. Hvordan kan de ikke FORSTÅ at du faktisk fortjener noe bedre?

hejdå

4. Hverdagsromantikken for deg er den samme som sluttscenen i Pretty Woman (Når Richard Gere klatrer opp  balkongen selvom han har høydeskrekk for å kysse Julia Roberts altså).

pretty

5. Du blir fornærmet når du blir sjekket opp ettersom at du tror at folk som er så TOTALT utenfor din liga burde vite bedre.

prinsessa

6. Du leter etter en partner som deler alle dine interesser og som er like pasjonert som du. (Frimerkesamling, fulgetitting, rollespill, baking, dans, tv-serier). Om personen ikke setter pris på humoren i Seinfeld så får det faktisk være.

hghsg

7. Du skulle aldri innrømme det, men du syntes helt enkelt at du er litt smartere, penere og bedre enn alle andre du kjenner (inkluderende de du har datet). Men hvem behøver egentlig kjærlighet når du har deg selv?

obamaThere are no comments

Add yours