skjermbilde-2013-07-02-kl.-12.48.40

Er du for kresen?

Vi alle kjenner den der personen som dater hundre gutter eller jenter men som enda aldri har klart å slå seg ned. Kanskje er den personen til og med deg? Det er alltid noe feil på daten som gjør at man mister interessen. Vanskelige venner, skjeve tenner, for tjukk eller for tynn, for ufotogen eller for trist. Kanskje begynner det hele som en fort forelskelse der du løfter daten opp til skyene, men noen uker senere så er personen bare masete og slutter aldri å hører fra seg.

Når er det egentlig lov til å stille seg selv spørsmålet “er jeg for kresen?”. Det handler ikke om å nøye seg med mindre eller å bli sammen med noen du ikke tiltrekkes av – uten å fort oppdage ditt datingmønster. Leter du etter perfeksjon så kommer du mest sannsynligvis til å lete livet ut. Det finnes nemlig ikke noe slikt. Alle mennesker har dårlige dager, ekkel morgenånde og mer eller mindre dårlige vaner. Fremfor alt så avtar alltid spenningen og nyhetens behag etter en stund. Da kan det være en utfordring å bli igjen og lære den andre personen på det dype nivået – istedenfor å bare dra videre til neste beite.

Et spørsmål verdt å stille seg er “hva er mine egne feil?”.  Du har sannsynligvis en rekke personlighetstrekk og mangler som du ikke er spesielt stolt av. Likevel håper du (og forventer) deg at noen skal kunne elske hele deg. Men for at det skal skje må du også være i stand til å slipp inn et annet menneske i ditt liv, og akseptere hans/hennes feil.

Det høres kanskje som klisjé, men det er våre feil som gjør oss menneskelige.


5f9a39b466ceaacfe6ecbf9e62702d26There are no comments

Add yours