singelliv-sex-1050×750

10 steg til et bedre sexliv – som singel!

Uansett om du dater aktivt,  lever i sølibat eller nylig kommet ut av et forhold er det ofte nervøst og klønete første gangen med en ny sexpartner. Det er lett å stille skyhøye krav til seg selv når det gjelder å prestere i sengen istedenfor å faktisk nyte av stunden. Det her er mine beste sextips for deg som er singel og ligger iblandt. Værså god!

 

1. Ingen ”one man show”
Når det kommer til sex er man to personer (eller flere) som er med i leken. Det er ingen enmannsforestilling som går ut på at man skal speedkjøre seg til en orgasme. Da kan du like gjerne onanere i en pute.

duschen

2. Tankelesning fungerer (dessverre!) ikke
Det å kommunisere er kanskje det viktigste av alt med en ny sexpartner. Om du syntes det er vanskelig å prate under sexakten må du være tydelig med ditt kroppsspråk angående hva du liker og ikke. Vær også følsom mot den andre personen. Det er ok å spørre “er det godt?” “Skal jeg gjøre hardere eller mykere?”. Å vise at du bryr deg om den andres nytelse er bare positivt.

 

svartvit

3. Alle er forskjellige
Det finnes ingenting som heter å være “bra i sengen”. Det er ikke noe man er men noe man blir til sammen med den man ligger med. Alle er forskjellige og alle liker forskjellig.

mys

4. Ha det kult!
Bestem at sex skal være gøy og deilig. Det er ingen konkurranse der størst og raskest vinner. Om dere havner i en rar posisjon eller om det oppstår en rar lyd – forsøk å le av det hele. Vær lekfull, kyss og kos med hverandre. Sex er jo så himla mye mer en bare “inn og ut.”

skratta

5. Onaner mer
Du kan ikke beregne på at noen andre skal vite hva du liker om du ikke vet det selv først. Ut på utforskelsestur. Kjøp et sexleketøy! (Det er ikke bare for jenter!). Som nybegynner kan di kjøpe en søt vibrator av et slag og en massasjeolje eller glidemiddel. Test deg frem og lær å kjenne din ordentlig.

sängen

6. Bli kompis med din kropp
Er det ikke på tide å komme overens med din kropp en gang for alle? Vel, kanskje du aldri kommer til å få den superkroppen du drømte om, men det finnes faktisk morsommere ting å legge sin energi på. Som for eksempel å ha bra og herlig sex! Personen du er med har jo faktisk VALGT å ligge med akkurat deg. Hvorfor ødelegge opplevelsen ved å stresse over litt slapp hud, hår på feil sted, en grop på låret eller et par hengepupper. Vi er alle mennesker med ulike feil. Get over it!

leenanaken

7. Avdramatiser
Tenk på at første gangen man ligger med en ny partner er som oftest ikke en fulltreff. Om dere liker hverandre kommer dere forhåpentligvis til å få mange flere sjanser til å pusse på deres ferdigheter sammen i sengen.

gays

8. Ikke fake!
Du gir både deg selv og den du ligger med en ulempe gjennom å fake nytelse eller orgasme. Det er bedre å bare si at ” jeg tror ikke jeg kommer til å kunne komme denne gangen” og ikke gjør en så stor greie ut av det hele.

hands

9. Det er ok å ombestemme seg
Uansett hvor langt dere har gått så er det alltids ok å ombestemme seg. Det spiller ingen rolle om dere drar hjem med hverandre og kliner i to timer. Iblandt finnes helt enkelt ikke lysten der og da kan man faktisk bare ligge i skje med hverandre. Husk det.

girls

10. Sist men ikke minst…
Bruk kondom! Skal du ringe personen etterpå så skal det være fordi du vil sees igjen – ikke for å fortelle at du har fått klamydia.

fötterThere are no comments

Add yours