naetdejting-tips

13 stadier du går gjennom første gangen du sover over hos din nye date

Dere har møttes over en kaffe og drukket vin, likt hverandres bilder på Instagram og nå er det på tide for filmkvelden med stor F. 

1. Den første panikken bryter ut før du har gått hjemmefra. Hva betyr “filmkveld egentlig?” Er det slik at dere skal sove sammen? Kommer dere til å ligge sammen?

2. Skal du ha med deg en “overnattningsveske” med tannbørste og linsevæske eller fremstår du som en total psykopat da?

3. HVORDAN STÅR DET TIL MED HÅRVEKSTEN EGENTLIG? OG HVORFOR ER ALT DET FINE-UNDERTØYET I VASKEN!?

4. Dere skal velge film. Romantisk komedie eller skrekk? Som at dere kommer til å følge med på filmen? Dere skal velge snacks. Som om dere kommer til å lykkes med å spise noe av det?

5. Når dere skal “gjøre dere klare for natten” og du snoker i baderomsskapet til daten din. Kanskje du finner spor av en tidligere elsker som har vært der…? Og hva er den kremen egentlig? Mot vorter..?

6. Det er på tide å legge seg i sengen, Og kle av seg. HVA SKAL DU SOVE I? Underbukser/truser og t-skjorte, bare truse/underbukse eller…naken?

7.Å ligge våken halve natter ettersom du havnet i en ekstremt ubehagelig posisjon der armen din har sovnet, men vil ikke flytte på den for å riske å vekke den andre.

8. Nervøsiteten har gjort at magen er oppblåst som en ballong og du ber til Gud å ikke slippe deg.

9. Å forsøke å smygtitte på daten din når personen sover (uten å virke som en fullstendig psykopat om daten skulle rekke å våkne).

10. Du. Må. Tisse. Hvorfor må alle single ha toalettet en halvmeter fra sengen? Du forsøker å tisse lydløst men det høres som ekko i hele rommet? Og panikken når du ser at toalettpapiret er slutt.

11. Dagen etterpå forsøker å holde ånden når dere kysser hverandre siden du ikke har pusset tennene.

12. At du skal ta en dusj og innser (som jente) at det ikke finnes noen produkter i badet utenom en shower gel som lukter after-shave. Og at du (som gutt) ikke vet hvilken av de 18 ulike kremene i dusjen er “såpe”?

13. Å innse uansett hvor trøtt og sliten du kjenner deg så er det fortsatt verdt det alle dager i uken.

tumblr_n0canbqBJb1sopw2go1_500

tumblr_ms54ymVUZb1sgbv11o1_500There are no comments

Add yours