tumblr_njcja2wfa81t57ahwo1_1280

Slik lykkes du med din nettdating!

Vi får mange mail fra medlemmer som lurer på hvordan de skal lykkes med sin nettdating. Hvordan får man kontakt med andre medlemmer? Mange skriver at de aldri får sjansen til å vise hvem de er før de blir luket bort allerede ved første mailen. Vi forstår deres frustasjon! Vi har laget en guide på to deler på hvordan man kan skape en interessant profilside som mulig. Første delen kommer her, og forhåpentligvis kan den gi litt inspirasjon og tips. Masse lykke til! 

10 MÅTER Å LYKKES MED DIN NETTDATING 

1. Gjør deg søkbar

Jo mere fakta du fyller inn om deg selv, desto større sjanse er det for at du dukker opp i andre personers søkeresultat. Logg inn på HappyPancake og klikk på “Min profil” i menyen til venstre, fyll inn informasjonen om deg selv under “Mer om meg”, “Interesser” og “Egenskaper”.

2. Varier ditt profilbildet

Ditt profilbildet er det første man ser. Bytt ditt profilbildet litt der og da for å teste ut hvilket bildet som gir best effekt. Får du en annen type av besøkere/mail når du bytter ditt “glade, sprudlende bildet” mot et bildet der du ser mer “ettertenkt” ut? Spør gjerne en venn hva hun/han syntes om bildet.

3. Legg ned tid på presentasjonsteksten 

Del opp din presentasjonstekst i tre deler, hvem du er – hva du søker – hva du vil ha ut av livet med den du treffer. Mange presentasjoner består bare av “lister”. Forsøk å utvikle din tekst og på en mer konkret måte fortell hvem nettopp du er. Istedenfor for å skirve at du “liker å reise og søker en jente med humor” fortell om ditt favoritt reisemål og hva som får deg til å le.

4. Vær positiv
Istedenfor å skrive “jeg hater menn som lyver” kan du skrive at du verdsetter ærlighet i et forhold. Dropp “jeg tror ikke på dette her med nettdating…” og “jeg hater å skrive om meg selv”. Start din presentasjon med noe positivt eller noe som fanger besøkerens interesse. Surf rundt på andre brukeres profiler for å få inspirasjon!

5. Skill deg ut fra mengden
De beste presentasjonene er ofte der som skiller seg ut fra mengden! 5 tips på presentasjoner som stikker ut: 1. Beskriv din drømmedag. 2. Beskriv deg selv ut fra din farfars, din venn og din kollegas øyne. 3. La din ex skrive din datingprofil. 4. Beskriv din drømmedate. 5. Gjør et intervju med deg selv.

6. Vær  åpensinnet 
Ofte har man et bildet av hvordan din partner skal se ut/være. Men pass på! Ved å skrive ned en altfor lang krav-liste på den du søker så finnes det en stor risk at du kommer til å miste mange herlige personer! Tenk om du selger bort noen som bare for at den personen har “feil” yrke eller lengde, og mister drømmekvinnen/mannen i ditt liv?

7. Vis din personlighet i fotoalbumet
Skipp selfies fra badet, bilder av deg i bar overkropp og forresten.. skipp selfies helt! Legg opp bilder i fotoalbumet ditt som sier noe om deg selv istedenfor. Et bildet av deg med din hund, et bildet av deg når du snekrer, et bildet av deg når spiller basket. Be en venn ta et bildet av deg om du ikke får til et bra bildet selv. (Og du – legg opp et nytt bildet. Å bruker et bildet fra ferien i 2006 da du var 10 kilo lettere kan være fristende, men det blir pinli når dere ses i virkeligheten..)

03a7cc40daea581fd51ac0b47ac6ae4f

8. Vekk nysgjerrigheten 
Du behøver ikke å fortelle alt om deg selv, vekk nysgjerrigheten hos besøkeren din ved å tilby en “cliffhnager”! For eksempel “Etter min reise i India så jeg livet på en ny måte”.

9. Få hjelp av en venn 
Be en venn lese gjennom og si hvordan han/hun oppfatter deg utfra din tekst. Tenk på hvordan du kan formidle hvem du er enda bedre utifra din venns feedback. Velg en snill og ærlig venn.

10. Skarp avslutning 
Avslutt din presentasjon med et spørsmål, en vits eller utford dine besøkere til å skrive til deg!

nätdejting happypancakeThere are no comments

Add yours