writing-drafts

Hva DERE vil ha

Dette er del 2 i vår guide på å skrive en interesaant datingprofil. Del 1 finner du HER!

Vi sendte ut en anonym undersøkelse til dere, Happy Pancake’s medlemmer, for å få vite hva dere tenker om blandt annet utrohet, datingaktiviteter, sex på første daten, upassende egenskaper og nervøsitet. Vi fikk over tusen svar (som dere kommer til å få vite om fremover)!. Her får dere smugtitte på en del av resultatet som handler om hva dere syntes når der kommer til andre datingprofiler og mailsamtaler.

unnamed

Altså: Hele 78% syntes at det aller beste er en kombinasjon av både bilder og presentasjon og at det er det som får dere mest interessert i å ta kontakt. Det viser seg tydelig at det faktisk lønner seg å legge litt ekstra energi på sin presentasjonstekst istedefor å bare legge ut en del bilder. :)

unnamed-1

Altså: 64 %  foretrekker å få en første mail som tilknytter til noe i sin egen presentasjonstekst. Bare 15% vil ha spørsmålet: “Hei, hvordan går det?” og bare 20% faller for et kompliment. Å skrive noe med stil “så gøy at du også elsker å reise. Jeg har akkurat kommet hjem fra Australia. Hvor reiser du helst?” – Viser at 1. Du har lest personens presentasjon 2. Du er nysgjerrig og 3. Du forteller om deg selv samtidig som du gir en åpning til en samtale.

Hva faller DU for når det kommer til andre medlemmers profiler? Gi gjerne tips i kommentarfeltet! 

 There are no comments

Add yours