happy pancake norge

7 tegn på at du gjorde det rette valget ved å gå videre

Alle forhold har sine ups and downs men om punktene i denne listen høres kjent ut så er det definitivt en grunn til å gå deres egne veier. Kjenner du deg igjen?

1. ALT ANNET ER MORSOMMERE ENN Å HENGE MED HVERANDRE
Dere brukte å gjøre alt sammen men har nå begynt å henge mer og mer med deres venner alene, går ut på byen eller er på trening til sent på kvelden. Er dere hjemme en kveld sammen så sitter dere begge på hver deres mobil slik at det kan fylle stillheten av at dere ikke lengre har noe å prate om.

giphydrinkingbeer
2. DU ER IKKE INKLUDERT I DIN PARTNERS PLANER FOR FREMTIDEN
Når du foreslår at dere skal planlegge en romantisk weekend sammen så kommer partneren din med 100 unnskyldninger. Vedkommende har heller ikke lengre tid å gå på familiemiddager eller dine venners bursdagsfeiringer. Det å planlegge noe sammen har plutselig blitt mission impossible. Din partner sier ting som “siden jeg har studert ferdig vil jeg….” og glemmer bort at det burde være et “vi” i setningen. Vedkommende begynner også å planlegge sine egne fremtidsplaner som å reiser på ferie eller lignende uten å diskutere dette med deg. Til og med større valg som barn, samboerskap og bryllup er noe som din partner unngår eller blir irritert om det kommer opp i en samtale.

giphydreaming

3. FORHOLDET HAR BLITT EN KRIG

Dere kan nesten ikke ha en diskusjon lengre uten å fornærme hverandre og forsøke å vinne for enhver pris. Der dere tidligere hadde dype og interessante samtaler finnes nå bare irritasjon og frustrasjon. Du bryr deg ikke lengre om å høre på den andre  og alt for ofte slutter for diskusjoner i krangler.

giphyfight

4.  DERE HAR FORANDRET DERE

Når dere møttes var dere morsomme og oppsøkende og dere begge var enige ome å aldri bli et trist par som bare kjefter. Du syntes at din partner var spennende, intressant og sexy når dere lærte å kjenne hverandre. Dere lo, pratet om alt og kunne ikke få nok av hverandre. Nå når du ser på din partner i joggedress i TV sofaen har du vanskeligheter å forstå at det er samme person som du er sammen med.

 

giphyboring

 5. DIN PARTNER HAR SLUTTET Å FORTELLE TING

Før så var det beste du visste å komme hjem etter en tøff dag og dele tankene dine med din partner. Dere snakket sladder om din vanskelige sjef og vendte og vred på hverdagsproblemene. Nå om dagen titter din partner knappt opp fra mobilskjermen når du går inn døren. Vedkommende spør ikke om hvordan du har det og forteller nesten ingentin om sin egen dag.

 

giphy

6.DERE HAR SLUTTET Å HA SEX

Din partner trekker seg unna  både fysisk og emosjonelt. Kanskje sier vedkommende at han/hun behøver “litt space” og vil bare være for seg selv oftere. Han/hun tar ikke like ofte i deg eller møter ditt blikk og ler på samme måte som før. De spontane kyssene og klemmene har blitt borte. Når dere sover så vender partneren din seg med ryggen imot deg istedet for å ligge i skje og ja… du husker knappt sist gang dere hadde sex.

giphynosex

7.  DERE HAR SLUTTET Å KOSE

Før så hadde dere koselige kallenavn til hverandre, interne vitser og barnslig humor sammen. Dere holdt hender, kysset og lo sammen. Nå kjennes det som at fortryllelsen er brutt og at dere har mistet det som var “dere”.

giphymys

Et brudd er alltid tøft. Men jo fortere du kommer over ditt knuste hjerte, jo fortere kan du møte noen som gjør deg virkelig lykkelig. There are no comments

Add yours