giphy-42

Slik overlever du Valentine’s Day som singel

1. Fortrengelse
Æsj. Hva er Valentine’s Day sa du? Aldri hørt om det før! Hvis ikke fortrengelse fungerer kan du alltid tenke på det som en kommersiell dag som er kopiert fra USA for at vi skal bruke penger på stygge kosedyr og dyre blomster. Heldige deg som står over det!

sedfgs

2. Flørt så mye du vil
Tenk på det som den beste annledningen i verden til å flørte med så mange du vil akkurat denne dagen. Ta sjansen å send den sms’en eller komplimentet til jenta eller gutten som du har et ekstra øye til. Love is in the air – grip det!

giphy (3)3. Skjem deg selv bort

…Du kan jo like godt bruke de pengene som kunne ha gått til sjokolade, roser og kosedyr på deg selv istedet! Verdens beste annledning til å ha bra samvittighet over å unne deg (nesten) akkurat hva du vil ha.

giphy (4)

4. Gå på årets singelfest!
I flere byer arrangeres det ulike aktiviteter for single på Valentine’s Day.

singelfesten-lock-and-key
5. Inviter vennene på singelmiddag
I forhold eller ikke, man har det jo alltids morsomt med vennene sine eller hva? Vis din kjærlighet og oppmerksomhet til vennene og inviter på middag eller filmkveld. Som ekstra bonus kan dere holde kjærlighetstaler til hverandre og bytte små personlige gaver.

bbd8fa60b59e856a2cf9686a0790e30d

6. Spis så mye godteri man klarer
Valentine’s Day er faktisk en dag der det er helt okay å spise alt av godteri og sjokolade som finnes. Det er jo faktisk litt synd på deg så da er det helt okay å trøste seg med god samvittighet.

giphyeat
7. Boost ditt ego
Start dagen med å sende en mass-sms med en søt tekst og bilde til alle vennene i telefonboken (det finnes mange app’er til dette om du vil gå all in!) Siden kan du bare lene deg tilbake og vente på alle innkommende kjærlighetsbekreftelser.

565032-5874-339. När katten er borte…
Det her er faktisk en helt perfekt dag å gå ut på baren. Hvorfor det lurer du kanskje på? Jo, for alle kjedelige par sitter på en restaurant og stirrer, noe som gjør at alle single befinner seg på dansegulvet denne natten. Sjansen for å treffe noen er med min beregning ca 300 ganger høyere enn en vanlig lørdagskveld.

giphypartyThere are no comments

Add yours