happy pancake deitti

Kjærlighet på film vs kjærlighet i virkeligheten

Vi alle vet hvordan det går til i de romantiske komediene. Men hvordan ser egentlig scenene ut i virkeligeten? Vi sammeligner 10 klassike kjærlighetsscener fra filmer med den ikke alltids så like glamorøse hverdagen!
På film:
To personer kysser hverandre lidenskapelig i pøsregnet. Det er hett, sexy og håret blir bare penere.giphy (1)

Virkligheten:
Du ser ut som en bløt katt med rennende sminke.

På film:
Når det finnes sex så illustreres det ofte i misjonærstillingen under et laken og med tung pust. Etterpå ligger begge to igjen og prater og kanskje røyker en sigarett i sengen. Selvfølgelig fortsatt innpakket i et laken som skjuler kroppen.

giphy (2)

Virkligheten:
Fikling med kondom, grynte lyder, svette, cellulitter og latter. Etterpå så vender du deg om og sovner.

På film:
Gutten og jenta har blitt uenige og har gjort det slutt. Jenta skal dra, gutten skynder seg i panikk til flyplassen og rekker akkurat frem i det sekundet før hun skal reise. Han roper ut så hele flyplassen hører at han elsker henne. De kysser hverandre og folk rundt dem klapper.

giphy (3)

Virkligheten:
Det skjer ikke.

På film:
Når kjærlighetsparet åpner øynene etter sin første natt sammen så kysser de hverandre ømt samtidig som solen skinner inn gjennom vinduet og skaper et romantisk lys. Etterpå så tar jenta på seg guttens hvite skjorte som hun senere spiser frokost i sammen med gutten. Selvfølgelig er jenta utrolig vakker og både hår og sminke er fikset perfekt.

giphy

Virkligheten
Du har sovet utrolig dårlig hele natten på grunn av nervøsitet og er nå pinlig medviten om din dårlige ånde og oppblåste mage. Sminken er all over the place og håret er en katastrofe. Det eneste du vil er å dra hjem slik at du kan få en ny sjanse på neste date.

Film
For å illustrere ulykkelig kjærlighet så er nesten alltid følgende scenario med. 1) Det pøsregner og personen vandrer alene på en gate samtidig som en ulykkelig kjærlighetssang spilles i bakgrunnen. 2) Personen spiser is ut av boksen og gråter høyt samtidig som hun/han hører på en klissete kjærlighetssang.

 

giphy (4)

Virkligheten:
Selvom du er ulykkelig forelsket og har det vondt så må du gå på jobben, betale regninger og handle midddag. Livet går videre og du har ikke tid til å velte deg i sorg og bryte sammen totalt. (Selvom det skulle være deilig i blandt.)

På film:
Når romantikk skal vises så holder det ikke med noen ynkelige roser. Nei, her gjelder store og dyre arrangementer. Det er innleid orkester,  hundretusen levende lys, roseblader strødd over sengen og en kjent artist som synger en låt rettet mot den personen som skal få oppmerksomhet.

giphy (5)

Virkligheten:
En konfekt fra kiosken og et “kult kort” får gjøre susen.

På film:
Når kjærlighetspar skal lage middag til sammen står de nære hverandre og hakker grønnsaker, sipper på et glass rødvin og kliner.

 

giphy (6)

Virkligheten:
Du er utrolig stresset for at maten skal bli mislykket og har panikk for at vannet til pastaen koker over. Dessuten kan du ikke slutte å irritere deg over at din nye elskling hakker løken helt feil.

På film:
Når det er tid for å sove så sovner paret alltid omfavnet i hverandres armer under en dyne.

 

giphy (10)

Virkligheten:
Hver sin dyne, hver sin side av sengen og øreproppene i. Det er ikke fordi at dere ikke liker hverandre men for at det er mest komfortabelt.

På film:
Silkemyke gyldenbrune ben og sexy matchende undertøy er en selvfølge.
giphy (8)

Virkligheten:
Stubbige bleke ben, mensen og umatchende undertøy er en del av hverdagen.

På film:
Jenta har guttens store kosete trøye på seg og går rundt i den og er nydelig. Gjerne i et par strikkesokker og en stor kopp te.

4765f0ce8ab34fbfeebf50f87a3282fd

Virkligheten:
Gutten får angst for at daten skal låne hans favoritt trøye og at han aldri skal få se den igjen.

På film:
Kveldskos innebærer levende lys, boblebad og hete kyss. Kanskje så mater paret hverandre med sjokolade også.

giphy (9)

Virkligheten:
Dere sitter nedsynket i tv-sofaen, spiser en pose med potetgull og sovner en halvtime inn i “Skal vi danse.”There are no comments

Add yours