2015 date

7 nyttårsfortsetter for deg med dårlig fantasi

Begynne å trene, slutte å spise godteri eller begynne å spare penger? Høres ikke det trist ut? Her kommer forslag på noen annerledes nyttårsfortsetter som kan gjøre 2015 til ditt kjærlighetsår!

  1. Gå på minst 10 dater. Se på det som et oppdrag å booke inn en date i måneden også med personer som kanskje ikke er akkurat slik som du kan tenke deg. Vær åpen og la deg selv bli overrasket. Selv om det ikke leder til kjærlighet kan du i alle fall få en hyggelig kveld eller en venn.
  2. Begynn å gi komplimenter til ukjente. Har noen en fin jakke eller kul frisyre: ikke bare tenk det – si det!
  3. Gjør noe skikkelig skummelt som du egentlig ikke tørr. Som å spørre om nummeret til den søte jenta/gutten på café/baren/på kontoret. Du kan aldri få mer enn et nei noe som betyr at du bare kan vinne på det.
  4. Tving deg selv til å bli en ”YES-MAN”. Si ja til ting som du vanligvis ville takket nei til. Hvem vet hva som kan skje da?
  5. Besøk et sted som du aldri har vært før.
  6. Nyt mer! Om du skal ha dårlig samvittighet av en den der gode middagen, det glasset med vin eller den godteriposen? What’s the point med noe da egentlig? Bestem deg for at 2015 skal bli et år uten dårlig samvittighet?
  7. Tørr å bli forelsket (og kanskje dumpet). Hvorfor? Jo, for at det er hundre ganger bedre å kaste seg inn i noe og risikere å bli såret enn å ikke føle noe.

 

tumblr_n37q6pHMc41tryedao1_500

Kom igjen 2015!



There are no comments

Add yours