lonely young woman

Kjenner du deg ensom? Her har du tips på ting du kan gjøre for å dempe følelsen!

I blandt kan singellivet føles litt ensomt. Når alle vennene dine treffer sine respektive eller er opptatt med noe annet, kan ensomheten kjennes tøft. Da ensomheten er på det sterkeste kan det være vanskelig å komme på noe for å hindre følelsen.

For å hjelpe dere som kjenner dere litt ensomme har vi i dag tenkt på enkle aktiviteter som kan hjelpe å dempe følelsen av ensomheten:

6 ting du kan gjøre når du føler deg ensom

1. Sett et mål og ta en gåtur  – Finn et mål med en gåtur, for eksempel å handle noe på butikken et stykke bort eller å se noe spesielt i nærheten.

2. Se på en film –  Nyt av å kunne se en film du vil og se på filmen ingen andre har villet se med deg tidligere.

3. Rens garderoben og støvete skuffer – Det finnes ingenting som føles mer befriende som å ta den der rensingen som har fått vente en god stund!

4. Søk opp en gruppe med samme interesse som deg – Crossfit? Løpeklubb? Salsa? Frimerkesamling? Det finnes alltid noen med samme interesse som deg! Ta den der stunden da du kjenner deg ensom til å gjøre research for å se hva som finnes der du bor! (Tips! Søk på grupper på Facebook.)

5. Ring en gammel venn som du ikke har pratet med på lenge – Alle har noen som vi kjenner vi burde ha pratet med. Til og med om det føles tøft å ta steget til å ringe denne gamle vennen så kommer det til å føles fantastisk når du har gjort det.

6. Søk gjennom Happypancake etter nye personer å prate med -Skriv ned ting som du søker etter. Bruk det siden som en støtte når du går gjennom potensielle personers profiler for å finne nye personer å prate med på Happypancake!

Hva bruker du å gjøre når du føler deg ensom?

Tips gjerne i kommentarfeltet for å hjelpe andre single!

 There are no comments

Add yours