stjärntecken kärlek

Her er stjernetegnet som du burde date!

I jakten på den rette leter vi etter tegn som gjør at vi passer sammen. I blant kan det være musikksmak, i blant felles interesse for sport. Det er mange som også vender seg til Zodiac for å få vite om den personen som de har truffet er den rette.

Å titte mot stjernene for å finne et hint på hvordan vi vil passe sammen mend en potensiell partner har vi gjort i uminnelig tider. I dag lister vi de stjernetegnkombinasjonene som passer aller best sammen!

8 stjernetegn som burde date

  • Væren og vannmannen –  Begge stjernetegnene er veldig intensive så det lover godt for et like intensivt sexliv. Passionen kommer også til å finnes der siden de begge liker å gi oppmerksomhet samt få oppmerksomhet.
  • Tyren og steinbukken – Denne mer roligere kombinasjonen kommer til å ha et mer emosjonelt forhold som byr på flere sensuelle eventyr.
  • Tvillingene og vekten – Eventyr er helt sikkert i et forhold mellom en tvilling og en vekt siden begge er nysgjerrige og liker å utforske nye ting!
  • Krepsen og fiskene –  Det å ha innflytelse i hverandres liv samtidig som at dere har et dypt forhold er avgjørende for et forhold mellom disse partene. God forståelse og tillit gjør slik at denne duoen lever lenge sammen.
  • Løven og skytten – Her har vi paret som alltid vil være i sentrum. Helst holder de middager og fester for å gjøre det klart at de er et power couple.
  • Jomfru og krepsen – I en kaotisk verden trengs det en jomfru som skaper orden og en kreps som samler innsikt. Til sammen kan de ta over verdenen!
  • Skorpionen og steinbukken –  Ikke redde for å binde seg og kan derfor se frem mot et stabilt og langsiktig forhold. Selvom praktiske løsninger ligger i fokus så er de både sensuelle og hengivne  noe som bidrar til et sterkt partnerskap.

Vil du vite hvor bra ditt og din dates stjernetegn passer sammen?

Her er en kul test!

Sjekk ditt stjernetegn!

Skriv gjerne ditt stjernetegn og ditt HP-nickname og kanskje du finner din perfekte match!



There are no comments

Add yours