10999417

5 steg til en bra date mail

En av de vanskeligste tingene med online dating er å få til første kontakten  . Ikke bare vil du finne interessante mennesker bare ved å lese en presentasjon og se på noen bilder , men du må også overbevise disse personene at du er en interessant person.

Det å skrive en bra datingmail er ikke det letteste. Vi har samlet våre beste tips for å hjelpe deg å lykkes med din online dating.

  1. Hold tittelen enkel men interessant

Det første man må gjøre for å komme i kontakt med noen er å få dem til å åpne din e-post. Hold tittelen kort og enkel men samtidig få mottakeren til å undre hva e-posten din inneholder. Iblandt kan det være bra å tenke som en «Aftenposten-tittel».

  1. Innled gjennom ved å referere

Du har bare noen sekunder på deg å gjøre et første inntrykk se derfor til å legge fokus på å skrive en klokkeren innledning. Referer gjerne til noe ved personens presentasjon og hvorfor du kan relatere til det.

  1. Vær personlig

Bulk e-post fungerer ikke. Punkt slutt. Vær personlig i e-posten din og by på deg selv. Fortell hvorfor du tar kontakt med akkurat denne personen og hvorfor han/hun bør svare på e-posten din. Slutt å copy+paste!

  1. Max 3 ulike emner i din e-post

Hold e-posten kort og ikke fortell din livshistorie i en e-post (del den gjerne opp i flere e-poster). Sørg for å ha en rød tråd gjennom hele e-posten for å fange mottakerens interesse. En bra regel kan være å ta opp max 3 ulike emner i en e-post.

En bra regel kan være å ta opp max 3 ulike emner i en e-post

En bra regel kan være å ta opp max 3 ulike emner i en e-post.

  1. Avslutt medvitende

Avslutningen på e-posten spiller større rolle enn vi tror og for ofte sp slurver vi med å knyte opp sekken. Tenk på at vi leser den siste setningen like mye som vi leser den første setningen i e-posten. Det i midten kan falle bort veldig fort

Hvordan tenker du når du skriver en Happy-mail?

 



There are no comments

Add yours