o-FIRST-DATE-facebook

5 grunner for å gå på flere dates

Mistet inspirasjonen for å date etter enda en date som ikke gikk som du håpte på? Ikke gi opp! Alle dater kommer ikke til å være den beste som du noen gang har vært på, men det finnes alltid noe bra i hver dating tilfelle.

Ikke gi opp håpet omkring din dating! Det finnes mange gode grunner for å date mer. I dag deler vi fem av disse grunnene.

Derfor skal du date mer

1.  Lær å kjenne nye mennesker – Uansett om det oppstår følelser eller ikke på daten så lærer du alltids å kjenne en ny person. Dermed så lærer du mer om andre mennesker generelt og ikke bare om deg selv.

2. Lær å kjenne deg selv – Så dere klikket ikke riktig? Hva kommer det av?Funder på det for å lære mer om deg selv og hva du søker i livet!

3. Utsett deg selv for nye situasjoner – En date er et utmerket tilfelle for å prøve noe nytt! Velg derfor en datingsaktivitet som utsetter deg for nye situasjoner.

4. Sett følelsene på prøve – Følelser byr ofte på spennende reiser om vi lar dem, og det er bra å sette følelsene på prøve. La daten bli et tilfelle der du kan øve på å være mer åpen for nye følelser.

5. Desto flere jo nærmere den rette – Det sies at den som er fremgangsrik i sin dating går på mange dater for å øke sannsynligheten for å treffe den rette.  Vi kan ikke bekrefte dette, men det ligger noe i tanken bak det.

Date mer!



There are no comments

Add yours