423efedacb1f811cb4779ba7ccf325e5

4 viktige ting i et langvarig forhold – Er din date rett?

I jakten på kjærligheten søker vi ofte etter noen som gir oss sommerfugler i magen og gjør våre knær myke. Vi leter etter noen som vekker forelskelsen til live og som vi ønsker å tilbringe hvert minutt med. Er vi heldige så finner vi nettopp dette!

Når du har kommet forbi de første stormende følesene som oppstår i begynnelsen etter at du har møtt noen og blitt kjent med noen i dybden, er det flere ting som må klaffe for at forholdet skal fungere. I dag tar vi opp noen av de viktigste tingene som gir grunnlaget for et sterkt og langvarig forhold.

4 viktige ting i et langvarig forhold

  • Bra kommunikasjon – Det er en grunn for at god kommunikasjon er ansett for å være limet i et bra forhold . Kan dere snakke med hverandre og virkelig forstå hverandre , har dere alle mulighetene til å lykkes på lang sikt. Hvis dere begge ønsker å jobbe for det, er dette selvsagt noe dere kan gjøre bedre med tiden.
  • Felles interesser – Å ha noen ulike interesser som styrker dere individuelt er bra for dere som et par, men ønsker dere å bygge et sterkt partnerskap er det en fordel at dere har interesser som dere vil dele med hverandre.
  • Samme mål –  Stifte familie og / eller reise jorden rundt? Bo i byen eller bo på landet ? Det å ha samme visjon om hvor dere er på vei er viktig om dere skal lykkes i å bygge en fremtid sammen.
  • Like verdier – Selv om våre verdier forandrer seg stadig, forenkler det et forhold hvis dere har omtrent det samme bilde av hvordan dere fungerer. Være åpne mot hverandre og prøve å finne ut hvordan dere ser på ting. Kanskje dere er mer like enn dere tror?

Hvilke ting er viktigst i et forhold for din del?

Fortell gjerne!



There are no comments

Add yours