fattig januari

13 datingtips for fattige januar

Skal du på date men er blakk? Slapp av, vi hjelper deg! Her kommer 13 tips for årets fattigste måned.

Stå på is skøyter! 

Hva er mer romantisk enn å stå på skøyter sammen arm i arm? Enten på en sjø om isen holder eller på en isbane.

skridsko-dejt-1

Ta frem sleden

Ta frem sleden og barnet inne i deg og ta med din date ut i akebakken. Latter loves!

Test ut – tilbudene

I januar bruker de fleste firmaene å lokke med ulike gratis test ut – tilbud. Det kan være et treningspass, salsa, yoga, synge i kor, meditasjon… Kult og annerledes er å ta med en date på disse tilbudene.

dans-dejt

 

Gi dere ut på en lang gåtur

Har du ikke penger så kan du la naturen gjøre jobben! Gå ut på en lang tur i et vakkert område som ingen av dere har vært før. Eller dra ut til et naturreservat og vandre i urørt skog. Ta med en termos med varm sjokoalde og dagen er reddet.

promenad-dejt

Kos på museum

Det finnes mange museum, konserter og utstillinger som er gratis. Se i avisen eller på internet hva som finnes der du bor. Du vil fremstå som kulturell noe som ikke er helt feil, eller hva?

Svette sammen

Det er en perfekt date for alle som elsker å trene og ikke har noe imot å svette litt på en date. Det finnes gratis utendørs treningsstudio på mange plasser, det er bare å lokalisere det nærmeste. Kjør en hard økt sammen og kjenn hvordan endorfinene spretter i kroppen. Kanskje kan det vekke andre følelser til live også?

Bad sammen 

Dette er kanskje ikke noe for den blyge, men har dere datet en stund og noen av dere har et badekar så er et langt varmt bad et sikkert kort for en vellykket date. Gå inn med levende lys, badeskum og fruktdrinker. Mer romantisk kan det vel nesten ikke bli?

bad

Høytlesning

Hvor koselig er det ikke å krølle opp sammen i en sofa og høre på høytlesning?  Bytt på å lese din favorittbok.

Arranger en spillkveld

Ikke undervurder nytelsen av å spille klassiske selskapsspill eller et ærlig kortspill. Helt gratis og fremfor all veldig hyggelig.

Valentine's Day Date Ideas - Play Card Games

Utnytt kjøkkenet

Det å gå ut og spise på restaurant kan både bli dyrt og upersonlig. Inviter heller din dater over på en middag som dere lager sammen.

Bake!

Bake scones sammen og spis en lang frokost med tente lys.

8019d46c455470146aa57287610a917a

TV- spillkveld 
Poppe popcorn og kjør en ekte TV-spillkveld der dere utfordrer hverandre.

tumblr_moi5gzNueT1succbto1_500

Titte på stjernene

Det høres kanskje veldig klisjé ut, men klisjé kan også være veldig romantiskt, med rett person og ved rett tilfelle. Ta på dere varme klær og gå ut på en plass med klar sikt der stjernene synes. For å gjøre det hele enda mer “filmaktig” kan dere ha en nattpiknikk…



There are no comments

Add yours