date singellivet

10 trinn til å få din flørt til å falle for deg

Har du funnet en person som du syntes virker fantastisk men vet ikke helt hvordan du skal få hun/han til å falle for deg? Det kan føles litt vanskelig å komme på hva du skal gjøre for å ikke bare få en person nysgjerrig på deg, men også like deg godt nok til å ville komme nærmere deg.

I dag gir vi deg tips om taktikk for å få din flørt til å falle for deg og ville tilbringe mer tid med deg for å oppdage hvor fantastisk du er.

 

Slik får du din flørt til å falle 

  1. Vis interesse via en enkel hilsen– Prøv å ikke vær innsmigrende, et ”Hei, hva gjør du?” holder lengre enn man ofte tror.
  2. Ha god kontakt– Prøv å ha god kontakt for å være konstant i hverandres sinn.
  3. Inviter ut ganske tidlig i forholdet men unngå å sette press– Foreslå tidlig i samtalen at dere skal treffes men gjør det på en måte som ikke bygger opp forventningene for en ”klassisk date”.
  4. Møt for en upretensiøs aktivitet – Gå tur eller ta en kaffe, vanskeligere enn det trenger det ikke å være.
  5. Ta kontakt direkte, men vær forsiktig med komplimenter – Spill ikke hard uten å ta kontakt med en gang og gi konkrete tanker etter daten.
  6. Hold kontakten men vent med å inviter ut igjen– Etter at dere har møttes for første gang sørg for å holde kontakten og hold samtalen gående innen dere ses igjen
  7. Sørg for at dere møttes igjen– For denne gangen så be din flørt å velge aktivitet for daten for å få personen til å føle kontroll over situasjonen.
  8.  Vær gavmild med positiv feedback etter denne daten – Føler du at din flørt er komfortabel, så kan du være mer gavmild med positiv feedback etter daten.
  9. Planlegg deres dater men ta det rolig med tilnærmelser – Når dere begge er komfortable med hverandres nærvær sørg for at dere ses ofte men vent å legge for store planer.
  10. Er det rett så er det rett– Da kommer dere begge til å ville ha mer ut av forholdet på dette stadiet.

 Hva er dine beste taktikker for å få en flørt til å falle?

Del gjerne dine tips!



There are no comments

Add yours